آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۳۳۸۹
حیدری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

لزوم ورود جدی مجلس در پرونده‌های جدید نفتی/ با دزدی از جیب ملت و سوء مدیریت‌ها  اقتصاد کشور آسیب می‌بیند

فعال دانشجویی گفت: جای تأسف دارد چرا که افرادی که از جیب ملت دزدی می‌کنند با سوء مدیریت‌ها به اقتصاد کشور آسیب ‌زده و به جای محاکمه شدن و قطع شدن دستشان از بیت‌المال با آن‌ها مدارا می‌شود همچنین با افرادی که پیرامون پرونده‌های نفتی صحبت می‌کنند برخورد می‌شود.

عاطفه حیدری فعال دانشجویی  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به ایجاد قراردادهای نفتی که ضررهایش همچون پرونده کرسنت می‌باشد گفت: ایجاد قراردادهای نفتی مانند پرونده کرسنت هزینه زیادی را به ملت وارد می‌کند که نه تنها منافع ملی را تأمین نمی‌کند بلکه خسارت‌های جبران‌ناپذیری را هم به کشور عزیزمان می‌زنند.

 

وی تصریح کرد: همیشه می‌گوییم نفت یک ثروت خدادادی و مواد طبیعی و عاملی برای رشد کشور است اما در همین خصوص شاهد این هستیم که این ماده باارزش با عدم استفاده درست و نداشتن قراردادهای مطلوب نفتی نه تنها سودی برای ملت به ارمغان نیاورده بلکه کشور را متضرر و خسارت زده کرده است.

 

این فعال دانشجویی با بیان این که بستر و دامنه خسارت‌های وارده پیرامون بحث نفتی را می‌توان در رانت‌خواری بودن ببینیم اظهار داشت: نفت به عنوان یک ماده برای کل ملت به جای این که وارد چرخه اقتصادی کشور شود و به آن خدمت کند در جیب دلالان عرصه نفتی می‌شود.

 

وی افزود:  ما شاهدیم که گروه‌های وابسته‌ای پشت این پرونده وجود داشته و از قراردادها جدید هم حمایت می‌کنند که این امر جای تأسف دارد چرا که افرادی که از جیب ملت دزدی می‌کنند با سوء مدیریت‌ها به اقتصاد کشور آسیب ‌زده و به جای محاکمه شدن و قطع شدن دستشان از بیت‌المال با آن‌ها مدارا می‌شود همچنین با افرادی که پیرامون پرونده‌های نفتی صحبت می‌کنند برخورد می‌شود.

 

حیدری با بیان این که  وقتی به سطح جامعه‌ای می‌نگریم افراد عام از قراردادهای جدید اطلاع نداشته یکی از عوامل ناآگاهی آن‌ها این است که متصورند کرسنت یک واژه سیاسی است تاکید کرد: نمایندگان مجلس باید پرونده کرسنت را به چالش بکشانند و همچنین شاهدیم که دولت پیرامون ایجاد قراردادهای نفتی سکوت می‌کند.

 

وی ادامه داد:مگر نه این است که نظارت بر قوه مجریه از جمله عملکردهای مربوط به مجلس است و یا این که مجلس و نمایندگان باید مطالبه گر حق مردم باشند آیا مجلس پیرامون قراردادهای نفتی تصمیمی اتخاذ کرده است و آیا در زمان بسته شدن کرسنت مجلس آن وقت کجا بود.

 

این فعال دانشجویی با بیان این که مجلس و نمایندگان باید پاسخگوی پرونده‌های کرسنت باشند اظهار داشت: امیدواریم که با ساز و کارهایی که در مجلس آینده پیرامون بحث اقتصادی شکل می‌گیرد به عنوان اهرم تقویت‌کننده قانون شاهد این‌گونه قراردادها نباشیم و همچنین در دولت‌ها به خاطر وابستگی‌هایی که وجود دارد منافع ملی متأسفانه دچار حراج گذاری می‌شود

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دولت قبل بازی با دلار و سکه شکل گرفت و ما عملاً شاهد به هم خوردگی مسائل اقتصادی بودیم و امروز هم خسارت‌هایی از باب مسائل نفتی به ملت زده می‌شود که باید هوشیار باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار